Martin Viktora

Martin Viktora
termékmenedzsment vezető
BTL Industries

A BTL Industries-nél Martin Viktora 2013 októbere óta tölt be különböző pozíciókat és feladatokat. Jelenleg, 2020 óta a termékmenedzsment vezetőjeként a kardiológiai részleg fejlesztési és értékesítési stratégiájáért felel. Ez magába foglalja a termékfejlesztés vezetését az ügyfelek által kért kívánt eredmények eléréséhez. 2013 és 2020 között termékmenedzserként és klinikai szakemberként termékmenedzsmenti feladatokat látott el, és átfogó támogatást nyújtott világszerte, beleértve a klinikai oktatást, a termékképzést és az üzletfejlesztést, különös tekintettel az EKG-projektek fejlesztésére.

Korábban értékes tapasztalatokat szerzett kórházi intenzív osztályon (ICU) és sürgősségi orvosi szolgálatban (EMS) is. Ez a tapasztalat mélyreható ismereteket nyújtott számára a kritikus ellátás és a sürgősségi orvoslás terén, ami tovább növelte az egészségügyi területen szerzett szakértelmét.

Ami az oktatását illeti, Martin Viktora 2011 és 2013 között a prágai Cseh Műszaki Egyetemen szerzett mesterdiplomát biomedicinális és klinikai technikus szakon. Ezt megelőzően, 2008 és 2011 között a Dél-csehországi Egyetem Ceske Budejovicében szerzett alapdiplomát egészségügyi szakirányú szakképzésben - mentőtisztként. A kórházi környezetben szerzett gyakorlati tapasztalataival párosuló egyetemi háttere szilárd alapokkal ruházta fel az orvosbiológiai és egészségügyi ismeretek terén, így a szakterület jól képzett szakemberré vált.


Keynote 2023