Kuthy Antal

Kuthy Antal
Alapító-vezérigazgató
E-Group ICT Software Zrt.

Budapesti Műszaki Egyetem, Villamosmérnöki és Informatikai Kar – MSc, szakdolgozat: ML, speech recognition és NLP technológiákból, IBM ösztöndíjas, Heidelberg – Tangora-rendszer. EIPOS Institute (DT), Németország – posztgraduális program. FCO Chevening, UCL, London, Egyesült Királyság – közgazdasági ösztöndíjprogram, szakdolgozat játékelméletből. NTT Research, Tokió, Japán / Tennessee Tech, Egyesült Államok – Informatikai mérnöki kutatás. Pro Scientia Aranyérem – országos tudományos kitüntetés, mérnöki szekció, első helyezés

 Friss diplomásként 1993-ban osztálytársával, egyben jó barátjával, Nagy Andrással együtt megalapítják az E-Groupot. Egy időre Hong Kongba költözik, ahol kiépíti az E-Group keleti jelenlétét az E-Group Ázsia és E-Group Vietnám létrehozásával. Amióta visszatért Budapestre, küldetésének érzi, hogy az E-Groupot egy magasabb szintre juttassa.

Vezérigazgatóként a üzleti stratégiáért, az innovációért, az értékesítésért, és az üzletfejlesztésért felelős, és ő az „adatból tudást hitelesen” misszió legfőbb képviselője. Proaktív hozzáállásával és felbecsülhetetlen piaci ismereteivel új co-innovációs lehetőségekre ösztönöz, és sikeresen támogatja a lab-to-market modellek kidolgozását egyetemek és ipari szereplők bevonásával.

Mint egykori öttusázó reggelente szereti futással indítani a napot. Szívesen találkozik okos és érdekes emberekkel, és teázik kedvenc kínai porcelánkészletéből. Esténként főleg három fia tartja őt aktívan.